ŞOCANT! O copilă din Constanța a fost sechestrată și violată zile în șir!

0
147

copil_abuzat_03738f17e7-1024x768

O minoră din Constanța, în vârstă de 10 ani, a trecut prin clipe de coșmar timp de mai multe zile. A fost acostată de un individ în vârstă de 26 ani, care a sechestrat-o într-o locuință din Castelu, unde a abuzat-o sexual.

Un bărbat de 26 de ani din localitatea constănţeană Castelu a fost reţinut de către poliţişti pentru că ar fi sechestrat o minoră de zece ani timp de o săptămână în locuinţa sa. Fata a fost abuzată fizic şi sexual de către suspect.

Minora a plecat de la şcoală, dar în loc că meargă acasă, s-a dus în zona Gării CFR. Aici a fost văzută de violator, care s-a apropiat de ea şi i-a spus să îl însoţească pentru că a fost trimis de mama ei. A dus-o la locuinţa sa din localitatea Castelu, unde a bătut-o şi violat-o mai multe zile. În cele din urmă, pe 9 martie s-a hotărât să îi dea drumul şi a lăsat-o de unde a luat-o.

Minora s-a dus acasă, iar părinţii săi care deja alertaseră poliţia de dispariţia sa, au mers cu ea la cea mai apropiată secţie. Aici fata a povestit că a fost minţită, apoi sechestrată şi violată. Expertiza medico – legală a confirmat declaraţiile fetei.

Suspectul, care este recidivist, a fost reţinut de către poliţişti şi s-a cerut arestarea sa preventivă

sursa: libertatea.ro

LEAVE A REPLY