Ce a descoperit Dana Grecu despre Carmen Iohannis

0
2749

KLAUS IOHANNIS - LANSARE - CANDIDATURA - PRESEDINTIE - BUCURESTI

După atacurile fără milă din campania electorală prezidențială, jurnaliștii s-au repliat și au lăsat-o mai moale cu președintele Klaus Iohannis.

În platourile studioului din Băneasa au ajuns, ca invitați, numerologi și bioenergoterapuți cu care se discută despre politică, scrie stiripesurse.ro.

Dana Grecu a descoperit, sâmbătă seara, alături de un numerolog și o bioenergoterapeută, la emisiunea sa, ”Adevăruri ascunse”, cine iubește mai mult în relația de cuplu Carmen – Klaus Iohannis. Verdictul numerologului: Prima Doamnă îl iubește pe Iohannis mai puțin decât o iubește el pe ea, și mai e și autoritară!

Carmen Iohannis este femeia pentru care actualul președinte a rămas în România și este o fire independentă și charismatică, au analizat numerologii și bioenergoterapeuții, sâmbătă, la Antena 3. ”E Scorpion, dar de o sensibilitate fantastică. E muncitoare, atrasă de cercetare, independentă. Are o influență mare asupra persoanelor din jur, nu numai asupra soțului”, a spus numerologul Mihai Voropchievici la emisiunea Danei Grecu.

Comentând ținuta Primei Doamne, Voropchievici a afirmat că ”e o doamnă care iese din mulțime în față, e charismatică”, iar asta s-ar datora cifrei 2. După ce a analizat și numele de fată al lui Carmen Iohannis, numerologul a spus că Prima doamnă îl iubește pe Iohannis mai puțin decât o iubește el pe ea. De asemenea, ”este autoritară în cuplu, are calități de lider”, a adăugat numerologul.

Bioenergoterapeuta Lidia Fecioru a ajuns însă la concluzia că soția președintelui este cea care menține flacără dragostei. ”Ea menține flacără familiei, dragostei, a cuplului. Ea e detașată, dar e posesivă, geloasă”, a spus la emisiunea de la Antena 3.

LEAVE A REPLY