Ce spune compania de transport peste al cărei autocar aflat în mers a căzut un copac

0
174

copac cazut

Un incident spectaculos a avut loc în data de 10 martie, în zona Cotroceni, unde un copac a căzut peste un autocar aflat în mers. Din fericire, autocarul nu avea pasageri. Compania de transport care detine autocarul respectiv, a trimis un punct de vedere oficial cu privire la incidentul petrecut.

Redam intocmai comunicatul:

Având în vedere evenimentul petrecut în data de 10 martie 2016, în care a fost implicat un autocar al firmei noastre, Amring dorește să comunice următoarele aspecte:

  1. Autocarul firmei Amring, care se deplasa în data de 10 martie pe raza municipiului București în zona Cotroceni a suferit avarii în urma prabușirii unui copac, din cauza vântului puternic. În urma acestui incident nu au rezultat vicitime.

  2. Toate cursele interne și externe de transport persoane efectuate de către firma Amring nu suferă modificări din această cauză, toate cursele desfășurându-se în mod regulat pe toate traseele.

  3. Informăm pe această cale toți clienții noștri că, în cazul unor astfel de incidente neplăcute, toate autocarele și microbuzele firmei Amring beneficiază de asigurare de transport.

Amring dorește să asigure toți călătorii care apelează la serviciile noastre de transport persoane pe rute interne și internațioanale că personalul nostru își dă toată silința pentru a preîntâmpina orice tip de evenimente neprevăzute, pentru ca acestea să nu afecteze desfășurarea normală a curselor. De asemenea, încercăm întotdeauna ca acest tip de evenimente să nu afecteze nici graficul traseelor, în ceea ce privește destinațiile sau orele de plecare și de sosire.

Siguranța și confortul pasagerilor noștri se află pe primul loc, astfel încât să putem oferi servicii de calitate pentru transportul de persoane și/sau de colete pe traseele interne și internaționale.

Amring este o firma specializata in transportul de persoane, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. Efectăm curse interne și internaționale cu autocare și microbuze de 3 și 4 stele, pentru a asigura cele mai bune condiții de transport.

Citeste si: Copac prăbuşit peste un autobuz din Bucureşti, din cauza vântului

LEAVE A REPLY