Un steag i-a căzut în cap senatoarei Cristiana Anghel VIDEO

0
225

cristiana-anghel

Incident neobişnuit în plenul Senatului. Un steag adus de Ilie Năstase, la şedinţa de luni, a căzut în capul Cristianei Anghel.

Plenul Senatului a respins, luni, propunerea legislativă a senatoarei Cristiana Anghel, privind incriminarea insultei şi calomniei, în plen având loc dezbateri aprinse între iniţiatoarea proiectului şi preşedintele de şedinţă Ioan Chelaru (PSD).

După vot, Cristiana Anghel s-a aşezat în banca din plen, moment în care colegul ei de la UNPR, Ilie Năstase, a venit cu un steag înalt pe care l-a sprijinit de fotoliul acesteia.

Pentru că nu a fost aşezat bine, steagul a căzut în capul senatoarei, informează news.ro.

Ilie Năstase a declarat la finalul plenului că a dorit să îi ofere steagul Cristianei Anghel pentru că este singurul parlamentar patriot şi a precizat că nu a avut intenţia de a provoca un incident.

“Eu i l-am oferit pentru că e singura din acest Senat care merita steagul ăsta. Pentru atitudinea pe care o are”, a spus Năstase.

Cristiana Anghel a declarat, la rândul ei, că nu s-a lovit, pentru că a fost doar acoperită de pânza steagului.

“Eu nu păţesc nimic. Staţi liniştiţi. Se pare că nu am luat fixativul care trebuie“a spus senatoarea.

“Nu m-a lovit. Chiar dacă mă lovea, nu conta pentru că intenţia domnului Năstase a fost extraordinar de bună, mă bucur că mă apreciază şi nici nu m-a supărat. (…) Eu am precum pisica nouă vieţi, nu păţesc nimic, nu mizaţi pe faptul că aş păţi ceva”, a mai declarat Anghel .

 

LEAVE A REPLY