Unde s-au mutat ANTENELE? Sediul televiziunilor din grupul Intact, mutat până pe 25 martie

1
1037

sediu antene

Sediul Antenelor din București – Ploiești va fi mutat până pe 25 martie, în timp ce turnul din strada Gârlei a fost deja golit, urmând ca predarea lui să se facă pe 17 martie.

Deocamdată, studiourile din Băneasa și partea tehnică se mută la Romexpo, dar este doar o etapă, informează paginademedia.ro.

Sediul din București – Ploiești găzduia studiourile Observatorului și Antenei 3, dar și infrastructura tehnică de emisie a celor cinci stații Intact: MCR-urile (Master Control Rooms).

Studioul de știri și partea tehnică din Băneasa se mută, temporar, la Romexpo. Acolo se amenajează platoul Observatorului și cel al programelor Antena 3 (mai puțin Sinteza zilei).

În următoarele luni, Intact va amenaja studiouri noi în Pipera, la Iride, în fostele platouri ale Cârcotașilor. Platoul din Pipera va fi dotat pentru emisia HD. Tot în Pipera vor fi instalate MCR-uri noi, care vor suporta, de asemenea, emisia în format High Definition.

Turnul din strada Gârlei a fost evacuat complet, încă de acum o săptămânâ. Birourile care funcționau în fostul turn Intact au fost mutate în complexul Iride Park, din Pipera. Clădirea de pe malul lacului urmează să fie predată statului în aceste zile, pe 17 martie.

1 COMMENT

  1. Copii frumosi si destepti ai A3 , nu deznadajduiti,,tot raul e spre bime! FELICITARI ptr. taria de caracter!

LEAVE A REPLY