Lovitură pentru români. Traian și Maria Băsescu vor să părăseacă România

3
1081

traian_maria_basescu_60133800

Traian Băsescu a decis să devină cetățean al Republicii Moldova. Acesta a depus recent, împreună cu soția acestuia, Maria, cererile la președinția Republicii Moldova pentru a deveni cetățean moldovean. 

Informația a fost confirmată de către serviciul de presă al Președinției, Ana Samson, potrivit România TV

Ideea fostului președinte al României de deveni cetățean moldovean nu este nouă, acesta anunțând încă din primul madnat la Cotroceni că dorește acest lucru.

Nu este exclus ca Traian Băsescu, după ce va deveni și cetățean moldovean, să se înscrie în cursa pentru președinția Republicii Moldova

Traian Băsescu este foarte apropiat de persoane influente din Republica Moldova, cel mai apropiat fiind de primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, acesta fiind și nașul de botez al fetiței Elenei Băsescu.

sursa: DCNews.ro

3 COMMENTS

  1. acuma da vrem pe bassescu sa fie preseintele tuturor moldovenilor .si sa uneasca tara cu romania .bravooooooooooooooooooooo

  2. In primul rand ca stirea cu ” vrea sa paraseasca Romania ” e pusa in dunga pentru a da apa la moara tuturor idiotilor care iau de buna orice scriu niste jurnalisti de doi bani, apoi soparla este mai ales pentru haznalisti!!! Unde scrie, oare, ca va si pleca din Tara? Ca se pot naste mii de scenarii, asta e cu totul alta treaba!!!

  3. Oare ce au moldovenii de valoare si nu reusesc sa ,,praduiasca”, iar acum il ,,invită ” pe băsescu la ei ca sa ,,scape” de acel ceva!!!! O intrebare de doi lei:
    -Dacă devine cetățean moldovean,rămâne in continuare cu imunitate?
    M-as bucura sa i se acorde cetățenia,sa-i facă chemare lui Kiovesi,Zegrean, Morar, Blaga, Videanu, & company, iar noua justitie românească (sper democratică ) să le intenteze procesele mult asteptate,ptr faptele inimaginabile comise si la primul pas (cu pas) in Romania sa fie arestați. Vise dragu’ tati!!!!!

LEAVE A REPLY