Pește cu viermi într-un hipermarket din București

0
112

peste_16541100

O femeie din Bucureşti a cumpărat, vineri, de la un hipermarket Auchan din Capitală, un peşte plin de viermi, scrie b365.ro

Femeia a încercat să să facă o sesizare la Protecţia consumatorului, dar angajaţii acestei instituţii nu au program şi în weekend, informează DIGI24.ro.

„Am decis să sun la ANPC. Mi s-a spus că, din păcate, sâmbătă şi duminica nu se lucrează. Mi-au răspuns la telefon şi m-au îndrumat să sun fie luni, ori să trimit un email sau să completez formularul de reclamaţie de pe site-ul ANPC”, spune femeia, citată de DIGI24.

Reprezentanţii ANPC au declarat că procedura actuală şi numărul redus de personal nu permit ca angajaţii să aibă program şi în weekend.

„Aşa funcţionează în momentul de faţă Autoritatea, aşa funcţionează toate autorităţile de stat. Nu există un program pompieristic. Ar trebui lucrat în schimburi dacă ar trebui făcut un program 24 din 24. Totodată, în anumite zone există un număr foarte mic de comisari”, spune Paul Anghel, director ANPC.

Într-un final, emeia a făcut reclamaţie direct la magazin. Reprezentanţii magazinului spun că au făcut verificări.

„Persoana responsabilă de permanenţa magazinului a investigat imediat situaţia, în conformitate cu procedurile interne şi cele prevăzute de legislaţie. Ne exprimăm regretul faţă de această situaţie şi invităm clientul la magazin pentru a-şi recupera banii, cu precizarea că în urma investigaţiei realizate a rezultat că produsul este conform. Menţionăm că întreaga cantitate de peşte este recepţionată cu documente care atestă calitatea produselor.”, a anunțat Auchan.

LEAVE A REPLY