Candidat surpriză în București

5
146

votare_43630200

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Sebastian Bodu anunţă că va candida independent pentru funcţia de primar al sectorului 6 din Capitală.

“Am decis să candidez independent pentru funcţia de primar al sectorului 6. (…) Sectorul 6 are nevoie de o administraţie modernă, are nevoie de viziune, dar şi de ordine. Vă chem alături de mine pe toţi cei de bună credinţă, pe toţi cei care vreţi un altfel de sector 6”, afirmă Sebastian Bodu într-un videoclip de prezentare postat pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Bodu susține că a avut discuții cu simpatizanții PNL și PSD și se declară dezamăgiți de candidații propuși de cele două partide.

 

Am decis să candidez independent pentru funcția de Primar al Sectorului 6.

Posted by Sebastian Bodu on Wednesday, March 23, 2016

5 COMMENTS

  1. Chiar surpriza nu putem spune! In sectorul 6 umbla cumva “cainii cu covrigi in coada” de vor toti infractorii aici sa fie primari? Si vrea sa candideze ca independent…cand are doctrina pdl-pnl in sange? dubios!

  2. Ce sa cauti tu in sectorul 6??? Nu erai trup si suflet pentru sectorul 5??? Nu te mai primesc acolo si ai zis sa incerci sa ne prostesti pe noi ca sa furi si tu un pic??

  3. Ha ? Un europarlamentar PDL vrea primaria sectorului 6 , fost sef la ANAF de bun ce a fost de asta a demisionat . fost candidat la primaria sectorului 5 . Intoarce-te acolo !

  4. Candidat surpriză în București , o surpriza neplacuta pentru sectorul 6 , un PDL’ist se vrea un nou Poteras , sa se intoarca la candidatura sectorului 5

  5. Chiar este surprinzător! Pana acum erau doar doi candidați la primăria sector 6. Au ieșit ca ciupercile!?

LEAVE A REPLY