Se fac angajări masive la Dacia Renault. Care sunt criteriile

0
113

dacia_renault_logo_79049700

Grupul Renault România anunţă că oferă, la Târgul Angajatori de Top ce are loc vineri şi sâmbătă în Capitală, peste 500 de posturi pentru activităţile de inginerie, servicii şi fabricaţie.

Pe lângă cele 500 de posturi, Grupul Renault România a mai anunţat 100 de locuri pentru studenţi şi masteranzi care îşi doresc să facă practică în cadrul companiei. “Grupul caută pentru activitatea de R&D ingineri, absolvenţi ai facultăţilor tehnice, în domeniul automobilelor (Automotive), cu următorul profil: competenţe proiectare CATIA, calcul, simulare numerică, experienţă de minim 2 ani în domeniul auto sau conex, experienţă de management de proiect, cunoştinţe despre tehnica automobilului”, se arată într-un comunicat de presă, scrie Mediafax.ro.

Alte 200 de posturi sunt disponibile în echipele de supply chain, post-vânzare şi studii de piaţă. Pentru activitatea de fabricaţie vehicule, pentru platforma industrială de la Mioveni, compania caută automatişti şi analişti calitate.

Târgul Angajatori de Top îşi prezintă oferta de job-uri în Bucureşti, în perioada 25 – 26 martie, în intervalul 10.00-18.00 (vineri) şi 10.00-17.00 (sâmbătă), la Sala Palatului.

 

LEAVE A REPLY