ULTIMA ORA Guvernul anunta ca nu mai sunt bani

6
941

 

Prim-ministru_Dacian_Ciolos

Premierul Dacian Cioloș susține că nu sunt bani la buget pentru majorarea indemnizației de creștere a copilului, el cerând Parlamentului să indice și sursa de finanțare pentru aceste plăți. În acest caz, punctul de vedere al Guvernului este consultativ, deoarece decizia finală aparține Parlamentului, iar Executivul este obligat să asigure finanțarea daca proiectul este promulgat de președintele Iohannis, scrie Profit.ro.

“Când Parlamentul vine cu modificări sau cu propuneri legislative care vizează alocari bugetare, o spune Constituția, e important să precizeze de unde luăm bani dacă e vorba de bugetul pe anul acesta. Bugetul pe anul viitor, deja cu angajamentele pe care le avem, înseamnă un deficit care riscă să mearga peste 3%”, a declarat Dacian Cioloș duminică în emisiunea “După 20 de ani” de la ProTV, citat de News.ro, referindu-se la proiectul de lege prin care se elimină plafonul maxim al indemnizației lunare pentru creșterea copilului.

El a mai spus că Parlamentul trebuie să indice sursa de finanțare pentru aceste plăți: “Nu vor fi (bani – n.r.) dacă nu ne spune Parlamentul de unde trebuie să tăiem ca să punem acești bani”.

Comisia pentru muncă a Camerei Deputaților a adoptat, în 8 martie, un proiect de lege prin care se elimină plafonul maxim al indemnizației lunare pentru creșterea copilului. Totodată, indemnizația va fi acordată până când copilul împlinește doi ani.

6 COMMENTS

  1. Daca se legalizeaza prostitutia si se maresc redeventele la toate extractiile la nivelul pietii mondiale (minim 40%), or sa fie bani si or sa mai si ramina…

  2. Imortant este ca legislatia sa fie aolicata! Iar daca Ciolos spune ca nu este in masura sa gaseasca banii necesari, apreciez ca este necesara demisia sa, astfel incat sa vina alt premier, cu echipa sa, care sa gasesca banii necesari.

  3. va spune poporul sursa: salariile, pensiile speciale, toate facilitatile parlamentarilor romani! La care se adauga banii furati si nerecuperati inca de tot felul de parlamentari si smecheri din tara asta care se declara oameni de afaceri dar ei sunt de fapt doar hoti.

  4. bugetari paraziti ai acestei tari va placeau foarte mult minciunile boschetarului din garile fraNTEI ,PONTA . ACUM ACEST OM DE BUN SIMT PRIM MINISTRU AL TARII CIOLOS INCEARCA SA VA ADUCA LA REALITATE.TRANTORILOR OPRITI-VA ODATA DIN FURAT SI LASATII SI PE CEI SARACI CU DUHUL SA se bucure de viata. realitatea e ca nu sintem nici macar o tara agrara si vrem sa traim ca o tara industrializata.Iliescu mult iubitul de fraieri, et comp, v-au vindut industria si v-au trimis copiii sa bata la portile occidentului.Degeaba s-au desteptat cei de afara ca voi cei de acasa pupati in cur tot psd-ul care va toaca marunt masi departe.ETC.

LEAVE A REPLY