DE CE au întârziat metrourile, în această seară. Ce s-a întâmplat la staţia Dristor

0
242

dristor_10297500

O garnitură ar fi luat foc în această după-amiază în timp ce metroul  se afla între staţiile Dristor- Muncii! Traficul a fost oprit de urgenţă! Sute de călători au rămas blocaţi, scrie Spynews.ro.

O garnitură de tren a fost blocată în staţia de metrou Dristor 2, luni după-amiază, în jurul orei 18. Călătorii au fost evacuaţi din metrou, iar trenul a fost tractat la depou.

Călătorii au fost nevoiți să stea 20 de minute între stații și acum traficul se desfășoară în condiții firești pentru acest incident, fiind îngreunat. Incidentul s-a întâmplat între stațiile Muncii și Dristor.

”A fost îngrozitor, 20 de minute nu am știut nimic, nu ne-a spus nimeni nimic. Luminile s-au oprit și nu știam ce să facem”, ne-a declarat unul dintre călători, S.B, pentru Spynews.ro.

Circulaţia metroului a fost reluată în scurt timp, anunţă oficialii Metrorex.

Din cauza trenului blocat, metrourile dinspre Piaţa Victoriei au circulat numai până la Piaţa Iancului, informează realitatea.net.

La faţa locului au fost trimise trei maşini de pompieri, pentru a interveni doar dacă situaţia ar fi impus, a anunţat ISU.

LEAVE A REPLY