STUDENŢII din REGIE protestează deoarece nu pot să fumeze în CAMPUS

1
253

regie_76084400

Aproximativ 3.000 de studenţi din Complexul Regie protestează marţi cu privire la faptul că nu le este permis să fumeze în campusul studenţesc. Aceştia vor ieşi în stradă începând cu ora 14,00, la ‘o ţigară pe Splai’, în faţa căminelor P4-P7.

Studenţii din Regie cer modificarea legislaţiei astfel încât să se poată fuma în faţa căminelor în care locuiesc sau pe străzile din campus pentru a nu mai fi nevoiţi să meargă până pe Splaiul Independenţei pentru a-şi putea aprinde o ţigară, potrivit Agerpres.

Vicepreşedintelui Asociaţiei Studenţilor din Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice, Răzvan Florea, a declarat că protestul va fi unul paşnic şi va dura aproximativ o oră, adăugând că protestul este anunţat pe reţelele de socializare şi grupurile din Complexul Regie.

Vom ieşi pe Splai, vom aprinde câte o ţigară. Vrem să vedem cum va arăta Splaiul în momentul când vor ieşi cel puţin 3.000 de studenţi la o ţigară. Protestul va dura în jur de 30 de minute – o oră‘, a spus acesta.

 

1 COMMENT

  1. Confirm: in fata caminelor P4-P7 in jurul orelor 14:30 era numarul obisnuit de studenti care se duceau inspre facultate. Nu am simtit deloc mirosul a aproximativ 3000 de tigari aprinse de catre studenti.

LEAVE A REPLY