Când face Traian Băsescu anunţul privind candidatura la Primăria Capitalei

0
108

basescu

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a declarat că pe 25 aprilie va anunţa dacă va candida la Primăria Capitalei, precizând că face întotdeauna “ce trebuie”.

“Vă asigur că o să fac ce trebuie. Eu întotdeauna am făcut ce trebuie”, a declarat, joi seară, la postul de televiziune B1, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, întrebat fiind dacă va candida la Primăria Capitalei.

De asemenea, solicitat să răspundă când va face un anunţ legat de candidatura sa, Băsescu a răspuns că pe 25 aprilie, 26 fiind ultima zi când se mai poate înscrie în cursa pentru Primăria Capitalei.

Pe 21 februarie, Băsescu afirma că nu-şi doreşte să fie nevoit să intre în competiţia pentru Primăria Generală. “Asta e dorinţa mea: să nu fiu nevoit să intru. V-am spus că eu de regulă fac ce trebuie şi mi-aş dori să nu fiu nevoit să intru”, a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a fost primar general al Capitalei în mandatul 2000 – 2004, din partea Partidului Democrat. La alegerile locale din anul 2004, el a câştigat un nou mandat de primar, la care însă a renunţat după ce a câştigat alegerile prezidenţiale din acelaşi an.

 

LEAVE A REPLY