Călin Popescu Tăriceanu, în cursa pentru Primăria Capitalei!

0
270

tariceanu_06

Călin Popescu Tăriceanu ar putea intra în cursa pentru Primăria Capitalei. Şeful Senatului nu exclude o candidatură şi spune că analizează această posibilitate din perspectiva “obiectivului strategic al ALDE”: intrarea în Parlament. Măsurat în sondaje, Tăriceanu respingea, în urmă cu puţin timp, ideea unei candidaturi pentru fotoliul de edil-şef. “Mutarea” are loc însă după ce candidatul PNL, Ludovic Orban, s-a retras din cursă.

“Nu vă ascund că sunt mulți colegi din ALDE care consideră că o candidatură a mea la Primăria Capitalei ar fi un plus pentru partid. Și eu analizez aceste lucruri din perspectiva obiectivului strategic pe care îl avem și care este intrarea în Parlament. Deci eu subsumez acestui obiectiv strategic toate celelalte acțiuni, și ale mele și ale partidului. Din acest punct de vedere trebuie să cântăresc foarte bine plusurile și minusurile. Vom analiza și sunt convins că împreună vom lua cea mai bună decizie pentru ALDE”, a declarat marți Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a precizat că decizia privind candidatura va fi luată până la data limită de depunere a candidaturilor, adică 26 aprilie.

 

LEAVE A REPLY