Incendiu la METROU în STAŢIA PIAŢA ROMANĂ

0
200

piata romana metrou

INCENDIU LA METROU. Incendiu în staţia de metrou Piaţa Romană. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri.

Un incendiu are loc marţi în staţia de metrou Piaţa Romană. La faţa locului au ajuns şase autospeciale de stingere, şase echipaje SMURD şi dou maşini de descarcerări, anunţă reprezentanţi ISU.

Pompierii au pătruns în tunel cu şase echipe pentru căutarea focarului. Mai mult, METROREX anunţă că niciun tren nu va opri în staţia Piaţa Romană.

UPDATE: Reprezentanţii Metrorex susţin că ar fi vorba de o defecţiune la un panou electric, care a dus la degajarea unui fum gros în staţia de metrou Piaţa Romană. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma expunerii la fum şi a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, pompierii intervin cu opt autospeciale, dintre care şase de stingere şi două de descarcerare şi şase ambulanţe SMURD, pregătite să acorde primul ajutor.

Conform primelor informații o garnitură de metrou a rămas blocată în stația Piața Romană pe sensul de mers către Universitate iar din metrou iese fum.

LEAVE A REPLY