SURPRIZĂ TOTALĂ! PSD renunță la CANDIDATUL SĂU pentru PRIMĂRIE și merge pe un INDEPENDENT

0
227

remus lapusan

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea sa a încheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianţă electorală cu ALDE prin care cele două formaţiuni vor susţine un candidat comun pentru funcţia de primar, independentul Octavian Buzoianu, om de afaceri, scrieagerpres.

Remus Lăpuşan a mai spus că PSD n-o mai susţine la funcţia de primar al municipiului pe Aurelia Cristea, deputat, preşedintele PSD Cluj-Napoca.

‘Am decis în cadrul alianţei electorale PSD+ALDE să-l susţinem pe dl Octavian Buzoianu la Primăria municipiului Cluj-Napoca, ca şi candidat independent. Candidatura domnului Buzoianu este o candidatură independentă pe care noi o susţinem şi suntem de acord să vină şi alte partide care să susţină această candidatură. (…) Candidatura doamnei Aurelia Cristea nu mai există’, a menţionat Remus Lăpuşan.

Co-preşedintele ALDE Cluj, deputatul Steluţa Cătăniciu, a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că obiectivul alianţei este câştigarea Primăriei Cluj-Napoca.

‘Semnăm împreună cu PSD un protocol care pune bazele unei alianţe electorale PSD+ALDE pentru municipiul Cluj-Napoca, o alianţă care reprezintă un proiect pentru clujeni, un parteneriat cu societatea civilă, care are ca obiectiv foarte clar câştigarea Primăriei municipiului Cluj-Napoca’, a menţionat Steluţa Cătăniciu.

PSD şi ALDE vor avea o listă comună pentru Consiliul local Cluj-Napoca, iar Remus Lăpuşan a spus că noua alianţă electorală îşi propune să obţină 12 locuri de consilieri municipali.

sursa: antena3.ro

LEAVE A REPLY