Ce-i transmite Stolojan lui Munteanu. “Nu m-aș fi gândit niciodată…”

0
216

basescu_stolojan_arhiva_61747600

Europarlamentarul Theodor Stolojan s-a declarat surprins de candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei din partea PNL şi i-a recomandat “să vorbească despre lucruri concrete”.

Întrebat vineri, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre candidatură, Theodor Stolojan a răspuns: “Foarte bună. Cred că este mai bine pentru dânsul să vorbească despre lucruri concrete, pentru că în Bucureşti trebuie să vorbeşti despre Centura Bucureştiului, despre poluarea din Bucureşti, despre congestia care există pe străzi şi ce este de făcut, decât să te referi la ce trebuie făcut pentru România ca să o ducem cu toţii mai bine. Este o alegere a partidului care a surprins pe foarte multă lume, inclusiv pe mine. Nu m-aş fi gândit niciodată la domnul Marian Munteanu, dar îi urez mult succes”.

Theodor Stolojan speră ca Ludovic Orban şi Cristian Buşoi să îl ajute pe Marian Munteanu în cursa electorală.

Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, a declarat vineri că adeziunea lui Marian Munteanu la formaţiunea liberală “există de trei zile”, precizând că ea va fi “oficializată” vineri prin decizia organizaţiei sectorului 1.

LEAVE A REPLY