Momente dramatice: Elena Udrea a izbucnit în plâns în sala de judecată

0
1474

udrea_bute_gsp_ro_45250000_46179800

Elena Udrea este audiată, marti dimineaţă, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Gala Bute, în care este acuzată de procurorii DNA de luare de mită şi abuz în serviciu. În timpul şedinţei de judecată, Elena Udrea a izbucnit în plâns, şedinţa fiind suspendată pentru 20 de minute.

Elena Udrea a plâns în sala de judecată atunci când a vorbit despre Anamaria Topoliceanu şi relaţia pe care acestea o au de aproape 17 ani, încă de când cele două erau avocate în Baroul Bucureşti.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute pe 21 aprilie 2015, fiind acuzata de trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu si tentativa de folosire de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

In dosar au mai fost deferiti justitiei si fostul ministru al Economiei Ion Ariton, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja, Tudor Breazu – administratorul terenurilor de la Nana detinute de Elena Udrea, Stefan Lungu – fost consilier al Elenei Udrea, Gheorghe Nastasia – fost secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Ana Maria Topoliceanu – fost director al Companiei Nationale de Investitii, Dragos Marius Botoroaga – administratorul unei firme.

Potrivit DNA, Udrea ar fi coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, si anume Stefan Lungu, Ana Maria Topoliceanu, Gheorghe Nastasia si Tudor Breazu, au primit, cu stiinta sa, sume de bani de la reprezentantii unor societati comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrarilor finantate de ministerul pe care il conducea.

Sursa: Hotnews

LEAVE A REPLY