Cazul Vaslui se repetă! Minoră din Dâmbovița violată de 7 tineri

0
206

fetita_violata_tata_suceava_2072fe03e0_ddaf5b5d20-1024x768

O minoră de 16 ani, aflată în plasament într-un centru specializat din Târgoviște, a fost violată de 7 tineri.

Clipe de coșmar în noaptea de luni spre marți pentru o adolescentă de 16 ani, care a fost violată și bătută de 7 tineri, printre care și iubitul ei. Cei șapte violatori, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani au comis violul în comuna Mănești, în locuința unuia dintre bărbați.

Din primele informații se pare că fata se afla în plasament în Centrul „Floare de Colț” din Târgoviște, conform gazetadambovitei.ro, și era iubita unuia dintre violatori. Cei șapte violatori au fost ridicați de polițiștii târgovișteni și conduși la audieri după ce asistenții sociali au fetei, care au aflat primii de acest caz, au sunat imediat la 112.

Adolescenta a fost și ea audiată în prezența unui psiholog, a unui asistent social și a unui avocat. Agresorii și-au recunoscut fapta și urmează să fie prezentați Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Cazul din Dâmbovița aduce aminte de ceea ce s-a întâmplat la Vaslui, în noiembrie 2014, când 7 tineri au violat o fată de 18 ani, timp de 3 ore, pe un câmp. După ce tânăra a leșinat, aceștia au stropit-o cu alcool și au violat-o din nou. Vinovații au primit între 6 și 10 ani de închisoare și trebuie să-i plătească victimei daune morale în valoare de 70.000 de lei. Cei șapte tineri sunt încarcerați în Penitenciarul de la Vaslui.

LEAVE A REPLY