Ce a lasat Antena 3 in urma: DISTRUGERI si mormane de mizerie. „Trebuie IGIENIZAT”

0
1764

sediu5

Dupa ce Antena 3 si celelalte televiziuni din trust au parasit cele doua sedii intrate in posesia statului, oficialii ANAF au constatat ca oamenii lui Voiculescu si Gadea au lasat in urma dezastru.

Conform Adevarul, care a realizat o reportaj foto la fata locului, angajatii lui Dan Voiculescu au avut grija sa ia cu ei si toaletele, chiuvetele, prizele din pereti sau tocurile de la usi.

Oficiali ai Fiscului Bucuresti au explicat ca primul lucru pe care il va face statul acum va fi sa incheie contracte pentru utilitati, si sa racordeze cladirea la reteaua electrica. Urmatorul pas va fi igienizarea imobilului. Asta pentru ca angajatii Antenelor au lasat in urma mormane de mizerie, cabluri rupte smulse din pereti, geamuri sparte si obiecte de mobilier stricate.

„Dupa ce facem igienizarea si tragem utilitatile, scoatem cladirile la licitatie. Evaluarea pentru aceste imobile este deja facuta”, au declarat oficialii Fiscului pentru Adevarul. Cele doua imobile sunt evaluate la aproximativ 32 de milioane de euro, potrivit unui raport realizat anul trecut.

Razboiul dintre Fisc si Antenele lui Voiculescu nu s-a incheiat insa. Cele doua institutii s-au dat reciproc in judecata. Pe de o parte, ANAF ii acuza pe angajatii lui Voiculescu ca au stat gratuit aproape 622 de zile in cladirile statului, iar de partea cealalta, reprezentantii Antena 3 ii cer statului 50.000 de lei, bani pe care i-ar fi investit in sediu.

sediu

sediu2

sediu3

sediu4

sediu6

sediu7

Foto: Adevarul/Eduard Enea

LEAVE A REPLY