O femeie a fost înjunghiată în centrul Capitalei

0
275

injunghiat_1_86818700

O vânzătoare din București a fost înjunghiată de mai multe ori, joi dimineața, în magazinul de haine în care lucra, de pe Calea Victoriei. Magazinul aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre.

O femeie din București a fost înjunghiată de mai multe ori, joi dimineaţa, pe Calea Victoriei, chiar în magazinul în care lucra, relatează România TV.

Apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00, la faţa locului fiind trimise echipaje de la Secţia 1 şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, la faţa locului a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate. Cu toate că au fost efectuate manevre de de resuscitare, victima a murit.

La această oră, (10.15) un echipaj SMURD încearcă să resusciteze victima, aceasta aflându-se în stop cardio-respirator. Până în prezent, agresorul rămâne necunoscut.

“Maneverele de resuscitare au fost demarate, discutăm deja 30 de minute de resuscitare. Media de resuscitare este de o oră. Nu vă pot furniza mai multe amănunte. Este vorba de o situaţie de o gravitate extremă“, a declarat Bogdan Opriţa, purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Contactată de Mediafax, Alina Petre a declarat că femeia lucra de mai mulţi ani în acel magazin şi că avea depuse mai multe reclamaţii la Poliţie pentru că ar fi fost bătută de concubin.

Vom reveni cu amănunte.

LEAVE A REPLY