ANUNȚ IMPORTANT făcut de ANAF. Se întâmplă imediat după Paște

0
350

anaf cladire

ANAF va publica numele persoanelor fizice şi a firmelor care au obligaţii fiscale de plată restante de peste 1.500 lei, marți, 3 mai, a declarat la Capital TV, Dragoș Doroș, președintele ANAF.

“Lista trebuia publicată pe 30 aprilie, dar nu este zi lucrătoare astfel încât va apărea pe 3 mai, în prima zi lucrătoare. Vor fi peste 200.000 de persoane fizice, care sunt peste pragul de 1.500 de lei, prag pe care l-am fixat din rațiuni pur practice.Lista va fi împărțită pe mai multe secțiuni, sunt și datorii fiscale și datorii care ajung în sarcina fiscului, dar care nu sunt neapărat datorii fiscale”, a spus președintele ANAF, Dragoș Doroș, citat de capital.ro.

“Discuția despre recuperarea sumelor constatate în instanță și care sunt consființite prin hotărâri judecătorești este foarte aprinsă. Ce pot să vă spun este că la Minsterul de Justiție a luat ființă o agenție care se ocupă de acest lucru. În cadrul ANAF este operațională de la 1 ianuarie o direcție de executări silite- cazuri speciale, care se referă la hotărâri în instanță. ANAF a pornit deja procesele de evaluare și valorificare cât mai rapidă, ia rezultatele se văd”, a declarat mai spus președintele ANAF.

LEAVE A REPLY