MESAJE DE 1 MAI muncitoresc. SMS-uri, FELICITARI şi URĂRI care pot fi trimise de Ziua Internaţională a Muncitorilor

0
821

Mesaje de 1 Mai 2016, mesaje haioase de 1 Mai, urări, sms-uri şi felicitări care pot fi trimise prietenilor cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncitorilor. De 1 Mai sărbătoreşti sau „sărbătoreşti prin muncă?„ – 1 Mai sărbătoare pentru clasa muncitoare!

1-mai-1024x768

Și acest an, de Ziua Muncii, s-a dat startul urărilor trimise prin SMS. Românilor fără inspiraţie care vor să le transmită gândurile lor bune celor dragi le sugerăm câteva mesaje haioase.

MESAJE 1 MAI: În fiecare an, de 1 Mai, la nivel internaţional se sărbătoreşte Ziua Muncii. În România, ziua de 1 Mai este zi liberă, iar mulţi români şi-au făcut un obicei din a petrece Ziua Muncii la picnic, la grătar, la munte sau la mare. Vă prezentăm o listă cu MESAJE de 1 MAI MUNCITORESC pe care le puteţi trimite colegilor sau prietenilor, pentru a-i face să zâmbească.

MESAJE 1 MAI. 1 mai e sarbatoare

Pentru clasa muncitoare!

De aceea imi doresc

Cu fast s-o sarbatoresc !

MESAJE 1 MAI MUNCITORESC. Marşul Internaţionalist spre Socialism se face cu berea-n mana si cu lectii despre optimism.

MESAJE FRUMOASE DE 1 MAI. Serviciul nu e carciuma sa stai toata ziua, nici biserica sa mergi si duminica.

MESAJE 1 MAI. Azi o sa beau si o sa trag la gratar ca un magar, in cinstea colapsului economic al declinului societăților bazate pe capital!

MESAJE FRUMOASE DE 1 MAI. In aceasta zi mareata cu un aer ceausist, cine nu bea o bere este un etalon al sistemului capitalist-imperialist.

MESAJE 1 MAI. Munca l-a facut pe om… dar nici distractia n-a omorât pe nimeni.

MESAJE 1 MAI MUNCITORESC. Liberalizarea, privatizarea şi globalizarea reprezinta un eșec total. La Multi Ani de Ziua Muncii si – azi ai voie sa bei cat un magar!

 

MESAJE 1 MAI MUNCITORESC. La Multi Ani de 1 Mai ! Sa ai o primavara frumoasa, draga Romanie ! Emil Bobu, Constantin Dăscălescu si Manea Mănescu au ramas in sufletul tau, pe vecie !

MESAJE 1 MAI. Munca e izvor de sanatate, deci lasati bolnavii sa munceasca.

MESAJE FRUMOASE DE 1 MAI. Toata mandria proletara s-a scurs intr-un pahar si miscarea revoluionara nu se mai vede de fumul de gratar.

MESAJE 1 MAI MUNCITORESC. Munca il innobileaza pe om, dar societatea noastra n-are nevoie de nobili… la distractieee!

MESAJE FRUMOASE DE 1 MAI. Astazi micii si berea vor garanta o zi cu adevarat socialista. Traiasca 1 Mai si invatatura marxist-leninista!

MESAJE 1 MAI. Munca este refugiul oamenilor care nu au ceva mai bun de facut. (Oscar Wilde)

MESAJE 1 MAI MUNCITORESC. Este o zi trista pentru miscarea socialista, intelectualitatea patriei noastre s-a irosit pe baricada multinationalei imperialiste!

MESAJE FRUMOASE DE 1 MAI. Imi place munca, ma fascineaza. Pot sta ore in sir sa ma uit la ea. (Jerome K. Jerome)

MESAJE 1 MAI MUNCITORESC. De multe ori, democratia s-a cladit din ruine. Astazi, de 1 Mai, bea o bere si pentru Karl Marx pentru ca a fost baiat bun cu tine!

MESAJE 1 MAI. Îţi urez să fii mai puternic decât un cal! Societatea are nevoie de muncitori dedicaţi.

MESAJE FRUMOASE DE 1 MAI. Mesajele si urarile de 1 Mai s-au pierdut in zare. Padurea indura dictatura proletariatului, cu PET-uri, manele si gratare!

MESAJE 1 MAI. Munca este blestemul clasei bautoare. (Oscar Wilde)

MESAJE FRUMOASE DE 1 MAI. Desti e seara, iti zic un “La Multi Ani”, tardiv. Astazi este 1 Mai, Ziua Muncii, si chiar poti sa bei si tu cu un motiv.

MESAJE 1 MAI MUNCITORESC. Muncesc mult ca sa arat bine si somnul de frumusete este o necesitate pentru mine. Doar Crin Antonescu ma poate intelege in aceasta chestiune!

MESAJE 1 MAI. Traiasca eroica noastra clasa muncitoare care a preluat puterea. Traiasca 1 Mai Muncitoresc si hai mai repede, ca sa raceste berea!

MESAJE FRUMOASE DE 1 MAI. Cand vine vorba de munca m-as ascunde la nebuni si l-as blestema pe ala care a inventat ziua de luni!

MESAJE 1 MAI MUNCITORESC. Astazi este ziua pe care o iubesc. Este ziua sol­i­dar­ităţii inter­naţionale a celor ce muncesc.

MESAJE 1 MAI. O fi munca bratara de aur, dar azi sunt interzise bijuteriile!

MESAJE FRUMOASE DE 1 MAI. Avem un fel ciudat de jubila intre umilinta si placere. Am trecut atat de usor de la Ceausescu-PCR la gratar si bere!

MESAJE 1 MAI MUNCITORESC. Munca nu a omorat niciodata pe nimeni, dar de ce sa risti? Distractie placuta de 1 Mai!

MESAJE DE 1 MAI. Cuvintele cheie ale zilei: grătar, pădure, liber, un fotbal mic, iar grătar

MESAJE DE 1 MAI. Deadline? Nu te-aud! Vorbeşte mai tare! Proiect urgent? Chiar nu te aud… (si nici nu o sa te mai aud câteva zile de-acum încolo)

MESAJE 1 MAI. Munca nu a omorât niciodată pe nimeni… dar de ce sa rişti?

MESAJE 1 MAI. Fie ca această zi de sărbătoare să te ajute sa descoperi minunea unei vieţi împlinite alături de cei dragi ţie.

MESAJE 1 MAI. Ce poţi face azi nu lăsa pe mâine… lasă până după 1 Mai, ca ori se rezolva, ori nu mai trebuie făcut.

MESAJE 1 MAI. Pe lângă ziua celor ce muncesc, de 1 Mai romanii mai sărbătoresc şi Armindenul denumita popular „ziua beţivilor”… Aşa că scoate repede grătarul, eu iau berea şi paharul şi hai să sărbătorim, ca de mâine iar muncim!

MESAJE 1 MAI. Munca este sfântă aşa că nu te atinge de ea!

 

MESAJE 1 MAI. Cine nu munceşte nu greşeşte, iar cine nu greşeşte merită promovat.

MESAJE 1 MAI. In munca se refugiază cei care nu au ceva mai bun de făcut, dar noi avem o petrecere de pus la cale!

MESAJE 1 MAI. Distracţie maximă în mini vacanta de 1 Mai! Sa aduni amintiri frumoase şi relaxare cât cuprinde!

MESAJE 1 MAI. Mă uit in ochii tai si vad valurile marii… Te sărut si simt gustul sărat al mării …Mă iei în braţe si mă simt la cota 2000 a fericirii… Imi spui ca ma iubesti si simt ca sufletul mi se umple de aer curat de munte… Hai sa evadam din oras ! Hai cu mine in vacanta!

MESAJE 1 MAI

Hai la mare de 1 Mai! Ce daca o sa ploua, sufletele noastre sunt indeajuns de calde!

MESAJE 1 MAI. Am o veste buna pentru tine. De 1 Mai esti LIBER, asa ca lasa treaba si distreaza-te! Asta aşa, sa vezi ce sef de comitet ai. P.S. Luni la prima ora sa fii gata de lucru!

MESAJE 1 MAI. De 1 Mai, fugi de tentaţii… dar încet, sa te prindă!

MESAJE 1 MAI. 1 Mai muncitoresc

Bine-mi pare sa chiulesc,

Iar maine cand ma trezesc

La un lucru ma gandesc:

„Hai la munca sa muncim,

Da, Doamne, sa nu gasim”

MESAJE 1 MAI. Munca e izvor de sănătate, deci lăsaţi bolnavii să muncească.

MESAJE 1 MAI. Munca îl înnobilează pe om, dar societatea noastră n-are nevoie de nobili… la distracţieee!

MESAJE 1 MAI. Munca este refugiul oamenilor care nu au ceva mai bun de facut. (Oscar Wilde)

MESAJE 1 MAI. Cine-i harnic si munceşte ori e prost, ori nu gândeşte. Dar şcoala multa nu se cere sa fii prost si sa ai putere.

MESAJE 1 MAI. Cine-i harnic si munceşte are tot ce vrea….. cine-i şmecher si chiuleşte are tot aşa.

MESAJE DE 1 MAI. Te invit la evenimentul anului – lansarea sezonului de tolănit pe plaja. Când? Pe 1 mai, fireşte!

MESAJE DE 1 MAI. Cu parteneri speciali ca dumneavoastră munca noastră este o plăcere. Va dorim un 1 Mai plăcut şi un an plin de realizări.

MESAJE DE 1 MAI. De 1 Mai, Ziua Internaţionala a Muncii va doresc o mini-vacanta plăcută şi un an plin de realizări profesionale.

MESAJE DE 1 MAI. Distracţie maxima în minivacanţa de 1 Mai! Sa aduni amintiri frumoase si relaxare cat cuprinde!

MESAJE DE 1 MAI. 1 mai e sărbătoare pentru clasa muncitoare! De aceea îmi doresc Cu fast s-o sărbătoresc!

MESAJE DE 1 MAI. Mari, mici, înalte, subţiri, bondoace. Pentru toate gusturile! Cum sa te duci la munca tocmai azi când te aşteaptă atâtea modele… de pahare?

MESAJE DE 1 MAI. Mai muncitoresc. Bine-mi pare să chiulesc. Iar mâine când mă trezesc. La un lucru mă gândesc „Hai la munca să muncim dar să nu găsim”

LEAVE A REPLY