Şoc pentru Traian Băsescu: Syda vrea să divorțeze de EBA

0
2792

nunta-eba-elena-basescu-fotografii-1

Şoc în familia fostului preşedinte, Traian Băsescu. Fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu ar fi în pragul divorţului. Tabloidele spun că Bogdan Ionescu şi Eba nu se mai înţeleg deloc de mai multe luni. Mai mult, Syda nu mai are voie să iasă în oraş cu prietenii şi trebuie să aibă grijă şi de copii când EBA este la sală sau la plimbare cu fetele, situaţie ce i-a pus capac.

Zvonurile că Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias Syda, se pregătesc de divorț vin să confirme o predicție făcută de Carmen Harra, în „ring”, pe 6 septembrie 2013. Celebra scriitoare americană spunea atunci că numerologia celor doi indică un mariaj de patru-cinci ani, apoi „fiecare o va lua pe drumul lui”. Acum, Harra dezvăluie și ce va urma după divorț…

Divorţ iminent în familia Băsescu: Syda cedează! Cu ultimele puteri, EBa lansează tiribombe ca să-i abată atenţia soţului care pare că a decis!”, titra cancan.ro. Reacția lui Bogdan Ionescu a venit la România TV:

Nu divorţăm. Am construit împreună o familie frumoasă, avem o căsnicie solidă şi ne concentrăm total pe creşterea celor doi copii, Sofia Anais şi Traian junior”. Zvonurile sunt alimentate și de faptul că, în ultima perioadă, pe Facebook apar doar poze cu Elena alături de cei doi copii, fără Bogdan, relateaza Ring.

LEAVE A REPLY