Carmen Iohannis, vizită în Afganistan. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă la baza militară / FOTO

1
1632

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, și-au petrecut prima zi de Paște în Afganistan, unde au vizitat militarii români.

Prima Doamnă a ales o ținută lejeră pentru vizita la baza militară. Astfel, soția președintelui a optat pentru o rochie albă, de culoare albă, cu lungimea la nivelul genunchilor și fără mâneci. Fotografiile au fost făcute publice de Administrația Prezidențială.

carmen-iohannis-afganistan-620x422

Carmen Iohannis a atras atenția de-a lungul timpului cu ținutele sale, care au fost admirate, dar și criticate dur. De exemplu, în vizita din luna martie a preșdintelui în SUA, Prima Doamnă a uimit cu alegerea sa vestimentară. Aceasta a optat pentru o pereche de pantaloni stramti, deschisi la culoare, un sacou roz, asortat cu geanta, si pantofi fără toc.

1 COMMENT

  1. Cred ca prima doamna se inbraca ori unde se duce ,normal.decent cu bun simt,asa cum e si educata in stilul ardeleanului cu bun simt.
    Ar fi bine ca domni critici sa vada alte lucruri mai serioase care har domnului sint destule de criticat,nu sotia Presedintelui si chiar si presedintele.Singurul Politician serios ce-l avem,singurul om ce doresste in primul rind binele poporului romin,nu al lui personal ca totzi ceilalti.

LEAVE A REPLY