Ponta a făcut ANUNŢUL mult aşteptat: CANDIDEAZĂ

0
1986

ponta2

Victor Ponta revine în forţă în viaţa politică. După ce a acceptat să se implice în campania electorală pentru alegerile locale, ca un vector de imagine pentru candidaţii PSD, fostul premier face un anunţ şi cu privire la propriul viitor politic.

Victor Ponta a anunţat, într-o conferinţă de presă în Oltenia, că se va implica activ în campania electorală de la locale, dar şi în cea de la parlamentare, mai ales că va candida pentru un nou mandat de deputat în colegiul său din Gorj. Este prima dată când Ponta spune clar că va candida din nou, după o perioadă în care a părut că vrea să dea politica pe ONG-ul lansat recent.

În schimb, Ponta a afirmat că nu-şi doreşte o funcţie în partid până nu îşi finalizează toate problemele în justiţie, dar rămâne “dator” partidului.

La rândul său, Liviu Dragnea a apreciat contribuţia lui Ponta la campanie şi a evocat activitatea acestuia din fruntea guvernului. Mai mult, Dragnea a lăsat să se înţeleagă că, dacă PSD va câştiga alegerile parlamentare, Victor Ponta ar putea fi propunerea de premier.

LEAVE A REPLY