Omul care a surprins o lume întreagă: CANCERUL poate fi vindecat în 3 minute

0
1645

celule_cancer_poza_poza_poza_89864900

Una dintre bolile secolului poate fi învinsă. Cancerul poate fi tratat rapid, ne asigură americanului Gregg Braden . Autorul american Gregg Braden este cunoscut pentru teoriile sale incendiare legate de tratarea și vindecarea cancerului. Acesta afirmă că emoțiile ne afectează ADN-ul, iar puterea colectivă a gândurilor, ca sugestia și rugăciunea, pot vindeca orice fel de boală, chiar și cancerul, relatează feminis.ro.

Gregg declară că există un câmp care susține și leagă totul în lume, un câmp vital, dovedit științific și explicat în jurnalul științific din 1996, „Nature n. 332”.

Emoțiile și gândurile noastre generează un câmp electromagnetic, o aură care se extinde pe o rază de un metru față de corp. Nikola Tesla (americanul de origine sârbă, inventator, inginer mecanic și fizician) a spus că într-o zi oamenii vor produce curent electric cu ajutorul minții. Deci gândurile noastre au o energie excepțional de puternică. Gândurile colective pot crea un câmp electromagnetic foarte puternic și pot influența mediul înconjurător.

Chinezii au dezvoltat o tehnică prin care să reproducă artificial acest câmp electromagnetic. Ca rezultat, au reușit vindecarea a 3×2.5 cm dintr-o tumoră în doar 3 minute.

Omul va putea astfel să-și genereze singur prin emoții și sentimente propriul câmp electromagnetic. Sentimentele și emoțiile sunt oglinda sufletului, tot ceea ce creăm în noi se transmite în mediu și obținem înapoi exact ce este înlăuntrul nostru.

LEAVE A REPLY