SCENE INCREDIBILE în Bucureşti, după ce la semafor a oprit o maşină a Hexi Pharma: ”S-a dat jos şi…”. Imaginea CUTREMURĂTOARE la care au fost martori TOŢI ŞOFERII

0
1179

O angajată a Hexi Pharma a fost agresată în trafic de un alt șofer, după ce acesta din urmă a observat că mașina ei are inscripționat numele companiei. Informația a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a companiei, scrie Digi 24.

„Nu știu detalii. S-a întâmplat în cursul zilei de ieri, a fost agresată de un alt conducător auto. Ea avea mașina branduită cu Hexi Pharma. I-a vorbit urât, a încercat să îi deschidă ușa la mașină”, a spus Loredana Albu, purtătoarea de cuvânt a companiei.

De asemenea, Loredana Albu a spus că este decizia personală a angajatei dacă decide să depună sau nu plângere la poliție.

Mai multe percheziţii au avut loc sâmbătă la puncte de lucru ale societăţii Hexi Pharma, acasă la patronul Dan Condrea, dar şi la 25 de spitale din Bucureşti şi alte 21 de judeţe, care au încheiat contracte cu compania farmaceutică.

LEAVE A REPLY