Acesta este SALARIUL Codruței Kovesi! Cum ți se pare suma încasată lunar de șefa DNA?

5
3977

dna kovesi

Este considerată cea mai puternică femeie din România și supranumită spaima corupților! Surprinzător, Laura Codruța Kovesi nu trăiește deloc pe picior mare și are un salariu decent ținând cont de misiunea pe care o are…

Conform declarației de avere, Laura Codruța Kovesi trăiește doar din salariul de procuror șef al DNA, care anul trecut a fost de circa 13.000 de lei pe lună. Mai exact, conform declarației de avere, 147.012 lei pe an.

Mai mult, potrivit wowbiz.ro, femeia care-i face pe politiceni să tremure nu este bogată. Conform celei mai recente declaratii de avere, Kovesi locuiește într-un apartament de două camere din București, pe care l-a cumpărat în 2007, prin credit ipotecar. Nu are alte proprietăți și nici automobil, preferând să meargă cu șofer și mașină de serviciu.

sursa: evzmoneden.ro

5 COMMENTS

  1. GUVERNUL are nevoie pentru salarii,pensii si investitii de sustinere financiara perpetua si consistenta.Dar si pentru a nu mai creste datoriile.Impozitul progresiv si confiscarile aprobate si de UE pot fi doar unele dintre solutii.In Elvetia salariul minim pe economie este de 3800 euro.

  2. si asa nu are ce face cu ei ,ea nu poate fi considerata puternica ,pentru ca era i sistem cand tara se prabusea

LEAVE A REPLY