Tratamentul NATURAL care te scapă de pastile! Uleiul MIRACOL care reglează metabolismul

0
131
cheap and easy Homemade Deep Conditioner recipe.

Uleiul din semințe de morcovi este mai puțin cunoscut, însă are o mulțime de efecte benefice asupra sănătății noastre.

Uleiul din semințe de morcov poate fi utilizat în terapia de vapori pentru eliminarea stresului, stimularea ficatului, aparatului digestiv și respirator, precum și pentru dureri musculare. Nu are un miros alimentar, dar acest miros de pamant va ajuta in lupta cu stresul si epuizarea.

Ca ulei de masaj amestecat sau diluat în baie, uleiul din semințe de morcovi poate ajuta cu durerile musculare și în stimularea tractului respirator. Acesta poate fi folosit pentru detoxifierea organismului și stimuleaza producerea de celule roșii din sânge, conform frunza-verde.ro.

Poate vindeca infecţiile

Datorită proprietăţilor sale antibacteriene, acest tip de ulei poate ajuta la cicatrizarea rănilor, dar şi la vindecarea infecţiilor.

Te poate scăpa de răceală şi gripă

Tusea, febra, durerile în gât, toate pot fi ameliorate cu ajutorul consumului de ulei din seminţe de morcov.

Poate ameliora diverse afecţiuni ale pielii

Dacă suferi de psoriazis, mâncărimi, bătături sau alte probleme ale pielii, uleiul din seminţe de morcov este extrem de eficient în ameliorarea simptomelor.

Previne îmbătrânirea pielii

Antioxidanţii din acest ulei sunt într-atât de puternici, încât hidratează şi repară pielea, redându-i elasticitatea şi ajutând-o să rămână frumoasă, în ciuda trecerii timpului.

Ajută la eliminarea gazelor intestinale

Proprietăţile pe care uleiul din sâmburi de morcov le are sunt eficiente şi pentru eliminarea gazelor intestinale. Cu doar o linguriţă pe zi, acest ulei menţine sănătos sistemul digestiv.

Ajută la estomparea vergeturilor

Fiind foarte hidratant şi bogat în antioxidanţi, uleiul din seminţe de morcov te poate ajuta să scapi parţial de inesteticele vergeturi. Masajul regulat cu acest tip de ulei îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi elimină riscul de apariţie a vergeturilor noi.

Protejează împotriva razelor soarelui şi fixează bronzul

Uleiul din seminţe de morcov se transformă într-o peliculă protectoare împotriva razelor solare, odată aplicat pe piele. De asemenea, el ajută şi la menţinerea pentru o durată mai lungă a bronzului.

LEAVE A REPLY