Inevitabilul S-A PRODUS! Referendum si in ROMANIA

0
957

brexit ultima ora

După Brexit, un partid din România cere și în România un referendum ”prin care să ne afirmăm dorința imperativă de a avea drepturi egale în UE”.

Potrivit Partidului Forța Națională, ”Brexitul este reacția firească a națiunii suverane în fața pretenției comisarilor UE de a-i dicta întregii Europe. Supremația Bruxelles-ului a luat sfârșit, iar pentru România e momentul să își afirme interesele și suveranitatea și să pună piciorul în prag: nu mai acceptăm să fim țară de mâna a doua în Uniunea Europeană!”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Forței Naționale, Clement Sava, ”popoarele Europei au dat de mult semnalul că nu mai vor să fie tratate ca niște mase de manevră pentru interesele multinaționalelor, piese de domino în jocuri globale obscure. Brexitul reprezintă palma dată de ideea națională încercării nefericite de a aglutina popoarele Europei și de a le transforma în populații”.

De aceea, Forța Națională crede că ”poporul român trebuie să ceară acum de la clasa politică să nu mai facă sluj la Bruxelles, ci să aibă curajul să obțină drepturile acestei națiuni: suveranitate, economie proprie și interese strategice”.

Mai mult, Forța Națională consideră că ”Uniunea Europeană va mai supraviețui numai pe baza colaborării între state suverane, cu respectarea specificului fiecăruia și cu anularea dreptului comisarilor europeni de a-i mai dicta fiecărei țări ce are și ce nu are voie să producă sau să consume și cum să trăiască. Nimeni nu mai are dreptul de astăzi înainte să ne impună cote obligatorii de imigranți, cote dezavantajoase de producție agricolă sau limitarea dreptului la politică economică și externă proprie, în avantajul nostru. Este timpul că România să își recapete dreptul de a exista, locul pe care trebuie să îl ocupe în Europa și să își ia destinul în propriile mâini”, este concluzia acestui partid, singurul din România afiliat la gruparea naționaliștilor europeni condusă de Marine Le Pen.

sursa: libertatea.ro

LEAVE A REPLY