Nicușor Dan renunță! Azi a anunțat că pleacă!

0
971

NICUSOR-DAN

Nicușor Dan demisionează din Asociația Salvați Bucureștiul. „Nu-i voi uită pe ticăloşii care m-au obligat să-mi neglijez proiectele”, a spus Nicusor Dan potrivit libertatea.net.

Nicușor Dan a anunțat joi că demisionează din Asociatia Salvati Bucurestiul, pentru a nu fi în conflict de interese, întrucât de astăzi va fi consilier general.

„Opt ani şi jumătate nu e puţin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam cărţi de citit. Toate lăsate în aşteptare. Nu ştiu dacă voi ierta, dar sigur nu-i voi uită pe ticăloşii care m-au obligat să-mi neglijez proiectele. Pe de altă parte, am cunoscut sute de oameni deosebiţi cu care am împărtăşit cauze. A fost o fericire şi o onoare să fim colegi. Uniunea Salvaţi România e cauza cea mai importantă acum. Putem împreună să schimbăm România”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Nicușor Dan a fost candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la alegerile pentru Primăria Capitalei și s-a clasat pe locul al doilea, cu 30,52%, după Gabriela Firea. Uniunea Salvați Bucurestiul a obținut 15 mandate în Consiliul General al Capitalei, clasându-se pe locul al doilea, după PSD, care are 24 de mandate.

LEAVE A REPLY