Afişul dintr-un autobuz RATB care îi enervează pe călători

0
104

ratb

Pe vreme de caniculă, cei care călătoresc cu RATB sunt nevoiţi să suporte temperaturi insuportabile. Prea puţine vehicule ale Regiei sunt dotate cu aer condiţionat, iar şoferii ori conducerea companiei s-au gândit la o metodă pentru a preîntâmpina vociferări din partea călătorilor. Au lipit afişe prin care anunţă că nu există instalaţie de aer condiţionat.

Un astfel de afiş a fost fotografiat de o tânără în autobuzul 311. O coala de hartie lipita pe geamul unui autobuz, prin care oamenii sunt anuntati sec ca vehiculul nu este dotat cu instalatie de aer contitionat in salonul destinat calatorilor, relatează stirileprotv.ro.

“Va scriu din 311. Suntem in Bucuresti, capitala Romaniei, luna iunie, anul 2016, in jur de 40 de grade. Vreo 50 de oameni, inghesuiti in picioare. Sunt locuri libere pe scaune, dar putini sunt indeajuns de curajosi sa se aseze in balta de transpiratie lasata de cel care a stat inainte.

Vanturam sepci, evantaie, reviste si pliante si ne compatimim unii pe ceilalti. E totusi bine, pana acum nu a lesinat nimeni. Poate mai tarziu…

Oare cine ne multumeste, in afisul de mai jos, pentru intelegere? Soferul? Noul nostru primar, doamna Gabriela Firea?

Ah, doamna Firea… calatorii va transmit salutari! M-au rugat sa pun poza asta pe net si sa va invit sa va alaturati. Stim, nu este vina dumneavoastra, domnul Videanu a achizitionat autobuzele acestea, dar, inainte sa propuneti gratuitea transportului in comun, hai cu noi sa faceti o munca de cercetare pe teren. E ok, nu va trebuie bilet, am eu o calatorie in plus!”, a scris tânăra pe Facebook.

face 311

LEAVE A REPLY