Circulaţie BLOCATĂ la metrou în aceste momente

2
1028

metrou_0125_47527200_66171400

Peste 30 de locuinţe sunt inundate în Bucureşti, după ploaia de miercuri. O stradă este blocată din cauza unui copac căzut şi mai multe semafoare sunt defecte. Probleme sunt şi la metrou, potrivit b365.ro.

Trenurile de metrou nu circulă între Piaţa Victoriei şi Gara de Nord, anunţă Digi24.

O ploaie de câteva zeci de minute a făcut prăpăd în Bucureşti. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti a fost nevoit să intervină în circa 35 de zone din Capitală.

Circulaţia garniturilor de metrou pe Magistrala 1 (Dristor – Pantelimon) este întreruptă miercuri după-amiază între Piaţa Victoriei şi Gara de Nord în ambele sensuri, potrivit unui anunţ difuzat în staţiile de metrou.

Metrorex explică într-un comunicat transmis Agerpres că ploile torenţiale care au căzut în Bucureşti în ultima oră au produs multiple infiltraţii în tunelul de metrou ceea ce a necesitat întreruperea circulaţiei între staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1.

„Astăzi, 29 iunie 2016, la ora 15,50, în tunelul de metrou dintre staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1 spre staţia Piaţa Unirii 1, din cauza ploii torenţiale de peste 50 l/m2 abătute asupra Bucureştiului, s-au produs multiple infiltraţii în tunelul de metrou care au necesitat întreruperea circulaţiei între staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1. Problema se va rezolva în cel mai scurt timp, echipele Metrorex lucrează în acest moment pentru remedierea situaţiei”, se arată în comunicatul Metrorex, citat de antena3.ro.

 

În Gara de Nord, situaţia este şi mai dramatică. Principalul terminal feroviar al ţării s-a umplut de apă, după ce ploaia a reuşit să pătrundă prin acoperiş, dar şi de pe stradă. Tabela online de plecări-sosiri a ramas blocată în jurul orei 15:35. De asemenea, ghişeul de informaţii a rămas fără curent.

sursa articol: psnews.ro

sursa foto: metropotam

2 COMMENTS

  1. Nu sunteti sanatosi, in loc sa postati poze false, mai bine va miscati dosul la locul faptei si faceti cateva poze. Poza nu este de la noi. La metrou la gara de nord, peronul este mai lat, la victoriei este pe mijloc si nu tin minte cand am avut trasajele pe jos cu galben. Noi avem cu alb, nu garantez la toate statiile dar la gara de nord, victoriei sigur sunt albe. Asa ca inainte sa furati poze gasite pe google, mergeti si faceti voi 2, 3 poze.

LEAVE A REPLY