Isteria pepenilor injectați. Udrea îl grăbește pe Iohannis

0
131

elena-udrea

Fostul ministru Elena Udrea îi cere președintelui Klaus Iohannis să promulge mai repede legea care îi obligă pe comercianţi să expună la raft 51% produse româneşti. Solicitarea Elenei Udrea vine pe fondul discuțiilor despre fructele și legumele „pline de chimicale și fără gust” din import.

„Mancam fructe si legume pline de chimicale si fara gust, importate, in timp ce producatorii romani se sufoca si isi inchid afacerile din cauza lipsei de sprijin din partea statului sau mai rau, a piedicilor puse de catre autoritati. Domnul Johannis ar trebui sa se grabeasca sa promulge Legea Supermarketurilor, ca sa nu se numere printre cei care distrug interesat agricultura romaneasca”, scrie Elena Udrea pe Facebook, alături de un link spre un articol despre pepenii injectați.

Potrivit fermierilor, marile lanțuri de hipermaket-uri aduc pepenii necopți din Turcia, iar uneori îi injectează pentru a le da un aspect de pepeni copți. Pepenii astfel modificați pot fi idetificați doar după cumpărare, când sunt tăiați, principalul indiciu fiind semințele albe.

LEAVE A REPLY