Mircea Badea, REACȚIE DURĂ după ieșirea lui Cioloș în Delta Văcăreşti

0
1041

mircea_badea6565_94536800

O acțiune de ecologizare a Deltei Văcărești a avut loc, joi, la inițiativa Ministerului Mediului, în parteneriat cu ONG-ul ”Let’s do it”. Premierul Dacian Ciolos s-a numărat printre voluntari, iar fotografia care l-a surprins pe premierul Dacian Cioloș ajutând la colectarea gunoaielor din Parcul Natural Văcărești din Capitală a devenit virală.

ciolos gunoi

Mircea Badea însă a comentat, în stilul său caracteristic, ieşirea lui Dacian Cioloş, în Delta Văcăreşti.

„Azi a explodat internetul. S-a întâmplat ceva extrordinar în România A crescut nivelul de trai, am plătit datoria externă? Ne-au dat americanii liber de ajuns în America fără viză?”, şi-a început Mircea Badea comentariul.

„Nu. S-a dus Cioloş să strângă gunoaie în delta din Bucureşti. Voi ştiaţi că avem deltă în Bucureşti? Delta Văcăreşti. Domnul prim-ministru s-a dus să strângă gunoaie. S-a dus cu camerele după dânsul. Această acţiune a extaziat toată suflarea din spaţiul mioritic”, a continuat prezentatorul.

Ce e totuşi în neregulă cu asta? „În România tocmai au fost inundaţii, unii au murit, alţii au rămas făra case. Te-ai fi gândit ca Dacian Cioloş să se ducă să se implice? Ei de unde! Se duce să strângă gunoaie din deltă”, a conchis realizatorul, potrivit Antena3.

LEAVE A REPLY