RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul morţii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea! Cum a murit, de fapt. SE SCHIMBĂ TOT

1
980

condrea dan alexandru

Cercetarile în dosarul morţii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, se vor finaliza în această lună. Şi în ancheta Hexi Pharma procurorii au făcut paşi importanţi în legătură cu stabilirea prejudiciului şi constituirea părţilor civile. Anunţul a fost făcut chiar de procurorul general al României, Augustin Lazăr, scrie realitatea.net.

“Va fi o soluţie în legătură cu accidentul în această lună, este în curs de finalizare expertiza din datele pe care le am şi vom putea soluţiona într-un termen rezonabil acest dosar”, a spus Augutin Lazăr.

Dan Condrea a murit la data de 22 mai după ce maşina pe care o conducea a ieşit de pe carosabil şi a lovit mai mulţi copaci, în Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea şi Corbeanca.

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a declarat, în urmă cu două săptămâni, că ancheta în cazul Hexi Pharma este dezvoltată, că s-au ridicat acte de la 300 de spitale şi că se încearcă identificarea situaţiilor de persoane vătămate, pentru a vedea prejudiciul real.

“S-au ridicat acte de la 300 de spitale şi ancheta este dezvoltată în profunzime, pentru a putea identifica toate situaţiile de persoanele vătămate şi pentru a se vedea care este până la urmă prejudiciul, pentru că este în dezvoltare situaţia”, a spus Augustin Lazăr, întrebat fiind de mersul anchetei în cazul biocidelor de la societatea Hexi Pharma.

Procurorul General al României a vorbit şi despre dosarul deschis cu privire la moartea lui Dan Condrea, precizând că o soluţie în această anchetă ar putea veni într-o lună.

“Se va da o soluţie, cred, într-un termen de circa o lună. Se va vedea (n.r. dacă a fost sinucidere sau accident )Se va vedea de îndată ce va fi efectuată expertiza criminalistică în cauză şi se va putea ajunge la o concluzie care să confirme una dintre supoziţiile care au fost formulate”, a declarat procurorul.

 

1 COMMENT

  1. hi..hi… acest nemernic > rade si cu curul de noi …. noi vrem sa stim >decand SE FALSIFICA …~20 DE ANI >>> si cati oameni si copii > au murit … SI CINE V-A PLATII

LEAVE A REPLY