Victor Ponta iese la ATAC: urmează DEZASTRUL

3
870

ponta

Fostul premier Victor Ponta iese la atac și critică extrem de dur Guvernul tehnocrat. Ponta susține că în anul 2017 vom resimți din plin efectele acestei guvernări ”catastrofale”, care se datorează nerăbdării președintelui Klaus Iohannis, scrie stiripesurse.ro

”Anul trecut, dincolo de alte probleme, guvernarea mergea bine. Vorbesc de rezultate economice, sociale, bani europeni. În mod normal, dacă n-am fi fost în România, acea guvernare continua până în noiembrie 2016, când oamenii mergeau la vot”, a spus Victor Ponta, la Antena 3.

„Întâmplându-se acele nerăbdări ale domnului Iohannis, am ajuns cu un guvern de oameni care n-au fost pregătiți să guverneze, nici măcar domnul Cioloș”, a adăugat fostul premier.

”E o guvernare catastrofală, toate proiectele blocate, bani europeni pierduți și asta se va plăti în 2017”, a susținut Ponta.

Anul 2017 va fi, în perspectivă, un an destul de greu, probabil de austeritate.

Bugetul general consolidat a trecut pe deficit după primele cinci luni ale acestui an. Execuţia bugetară pentru perioada ianuarie – mai s-a încheiat cu un deficit de 780 de milioane de lei, respectiv 0,10% din PIB.

3 COMMENTS

  1. Pai el vorbeste , care n’a fost in stare sa faca un proiect valabil pentru atragerea de fonduri UE ! Toate investitiile le-a platit cu bani din buget …! Cand a preluat guvernarea de la Boc a incasat o gramada de fonduri UE ,ca aia au avut proiecte viabile . El n-a fost in stare decat sa dea in folosinta autostrada Orastie – Sibiu care s-a surpat dupa cateva luni— HUOOO Pune-ti cenusa in cap si duuuute ,, Fa ” Poanto!

  2. Dani @,decand n-ai mai facut un control la tartacuta?
    Sau n-ai primit inca,cardul de sanatate?
    Nu te-ai trezit inca?sau te-ai trezit si nu te-ai dat jos din streat!!

    Huooooo,la tine,mars,la hazna,ca put monitoarele de cati idioti din astea se apuca sa spurce facebookul!!

  3. Te doare tare capul Dani, cred ca ar trebui sa-ti faci un control. postaci din cei ca tine sunt destui pe facebook. Mai judecati si voi, nu scriet aberatii pe facebook. Cred ca esti unul din cei care nu a fost la vot.

LEAVE A REPLY