Anunt SENZATIONAL! Milioane DE ROMÂNI trebuie sa primeasca bani în urmatoarele luni. Vezi DACA TE AFLI PRINTRE EI

12
2883

bani milion

Milioane de români au acţiuni la stat fără să ştie. Sunt titluri primite în urma planului de privatizare din anii 90. Aceștia îşi pot recupera banii sau pot decide să încaseze dividende, scrie a1.ro.

„Sunt opt milioane de români care au încă acțiuni, cei mai multi la SIF-uri. Față de cuponul inițial au fost primite și acțiuni reziduale. Mulți nu știu dacă mai au acțiuni și unde. Plus că dacă aduci contul IBAN poți primi direct dividendele restante. Vom anunța și un concurs de tranzacționare în timp real și o aplicație de mobil care testează cunoștintele financiare. Ajută mult să discuți direct cu brokerii și administratorii de cont pentru a vedea ce ți se potrivește”, a declarat Daniela Șerban, director relații cu investitorii din cadrul Bursei de Valori București.

Adresa la care trebuie să mergeți este Bulevardul Carol I, nr. 34-36, Bucureşti. Dacă nu locuiți în București, puteți să aflați mai multe detalii prin intermediul poștei electronice a Depozitarului Central. Nu contează dacă aţi pierdut certificatele primite acum 20 de ani, aveți nevoie doar de cartea de identitate.

Trebuie să mai știti și faptul că aceste acţiuni pot fi şi moştenite. Dacă nu aveţi acţiuni şi vreţi să faceţi o astfel de investiţie, mai aveţi o şansă.

Statul român pregăteşte pentru luna iulie o nouă emisiune de titluri de stat pentru populaţie. Vor fi scoase la vânzare un milion de acţiuni, fiecare la un preţ de 100 de lei, informează televiziunea națională.

În vederea exercitării cu uşurinţă a drepturilor ce vă revin în calitate de acţionari, precum şi în vederea creşterii eficienţei comunicării dintre dvs. şi societăţile emitente la care deţineţi acţiuni, vă informăm că este necesar să figuraţi în registrul acţionarilor.

 

12 COMMENTS

  1. EU AM O PENSIE MAI MICA DE 900 RONI ,EU AM DREPTUL SA PRIMESC VOAUCERUL DE 500 RONI? AS VREA SA STIU? SI MAI VREAU SA STIUPRIMESC BANI DE PE ACTIUNI ,DACA LEAM VINDUT UNDE AM LUCRAT IAR DACA DA SPUNETIMI CUM SA PROCEDEZ ……….MULTUMESC ANTICIPA T VA ROG SAMI DATI UN RASPUNS …..

  2. Si eu am actiuni depuse la UZINA VULCAN, Bucuresti. Nu am luat niciodata dividende. Am dreptul ? Ce trebuie sa fac pentru a primi aceste dividente.? MULTUMESC anticipat.
    Ma numesc BULANCEA VASILE din Bucuresti.

  3. Sant din Covasna in periada am stat in St.Gheorge si am depus toate familia 4 persoane la MOPACO St Gh.am si acum dar cand mam interesant la firma respectiva mi-a raspuns ca nu mai e valabil,unde sa ma duc ca sa recuperez,Multumesc anticipat.

  4. Ma numesc Vass J Susana domiciliat in Odorheiu secuiesc sunt actionar la societate comerciala Palace din Sinaia CU CERTIFICAT DE ACTIONAR NR.4558445 din 02,08,996.Va rog sa-mi comunicati ce trebuie sa fac pentru obtinerea contravaloarea actiunii.Cu stima Vass Susana.

  5. AM AVUT LA HABER SA FOSTA HATEGANA DAR SA DESFINTAT SI SA MUTAT LA BUCURESTI SI EU SI MAMA DAR MAMA A DECEDAT

  6. SINT DIN BUCURESTI SI AM PRIMUL CERTIFICA DE ACTIUNI NU AM DEPUS LA NICIO INSTIUTIE VREU SA STIU DACA MAI ESTE VALABIL

  7. Ma numesc ROMAN MARIA si sunt din jud CLUJ si am actiuni la fosta fabrica de bauturialcoolice INDRAGARA ARAD si nu am primit nimic va rogsa ma ajutati sa intru in posesia lor

LEAVE A REPLY