România se îndreaptă spre o premieră: prima femeie PREȘEDINTE!

1
788

iohannis psd

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, exclude o candidatură a Gabrielei Firea la alegerile prezidenţiale din 2019, în vreme ce actualul primar al Capitalei spune că ”doar Dumnezeu ştie”.

„Doar Dumnezeu ştie ce se va întâmpla în 2019. Noi putem să facem supoziţii şi să ne dăm cu părerea, Dumnezeu a ştiut ce ni se va întâmpla nouă în această viaţă şi, cu siguranţă, El a cunoscut faptul că eu voi ajunge primarul general al Capitalei, ceea ce eu nu am ştiut, dumneavoastră nu aţi ştiut, bucureştenii nu au ştiut. Nu avem noi de unde să ştim atât de multe lucruri şi în orice caz nu despre viitor”, a declarat duminică Gabriela Firea la Antena 3, întrebată despre o candidatură la prezidenţialele din 2019.

Liviu Dragnea a exclus însă această posibilitate.

”Respectăm bucureştenii şi nu cred că e bine să folosim postul de primar general ca o trambulină personală pentru cineva, dar mai este mult până atunci”, a declarat el.

„Sunt foarte multe greșeli în București și trebuie îndreptate(…). Bucureștiul va deveni un oraș verde după patru ani. Sunt convins că doamna primar general împreună cu primarii de sector vor avea un program de investiție în sănătate și în educație”, a mai spus Liviu Dragnea.

sursa: voceatransilvaniei.ro

1 COMMENT

  1. si si dragnea ..sa nu mai fie nimic …a nu se poate !! vrei sa moara de inima ??? cat dwe greu a ajun presedinte la psd si poate se vede mai mult prim ministru …. de asta i iubesste pe klaus pe pnlisti …..

LEAVE A REPLY