Aşteptarea a luat sfârşit! Delia a lansat 1234 (Unde dragoste nu e)

0
322

delia-1234--02_tb628

Delia revine în atenţia publicului cu o nouă piesă: 1234 (Unde dragoste nu e) ce se doreşte a fi continuarea poveştii din “Da mamă”. Melodia este un remake după celebrul hit a lui Gheorghe Gheorghiu (Unde dragoste nu e, nimic nu e), iar strofele sunt compuse de Marius Moga. 

1234 (Unde dragoste nu e) este extrasă de pe albumul “Deliria”, lansat în primăvara acestui an. Videoclipul a fost regizat de Alex Ceaşu şi este o explozie de culoare, nebunie şi voie bună. Delia este foarte cameleonică, trecând cu uşurinţă de la ipostaze sexy la ipostaze bad girl.

Excentrica artistă ne-a oferit câteva declaraţii:

#1 Videoclipul este un fel de continuare a lui “Da, mama”. Este despre viaţa mea, în clip apar prieteni, oameni apropiaţi, nu e vorba de o simplă figuraţie. Cam fiecare persoană de acolo are locul bine aşezat . Apar toţi ai mei, exact cum spun şi în piesă. Piesa este facută de Marius Moga şi e un remake după celebra Unde dragoste nu e a lui Gheorghe Gheorghiu care s-a simţit onorat ca îi folosim refrenul. O simt ca pe un stadiu 2 al Da, mama, doar ca nu e pe nostalgie, ci pe fericire şi distracţie.

#2 Piesa se adresează celor cu vârste cuprinse între 5 şi 30 de ani, iar mesajul piesei este unul cat se poate de evident: NU mai sariţi în pat, se strică salteaua! Am lucrat la acest clip 24 de ore şi în timpul lui, nu a baut şi nu s-a distrat nimeni, practic mi-am chinuit prietenii. Piesa asta a fost destul de aşteptata, în sensul în care în ultima perioadă am cantat numai balade pop rock, aşa că m-am decis să o dau şi în petrecere. Life’s too short to take yourself too seriously.

#3 Am două invitate special, cu care am dezvoltat o relaţie deosebită şi vreau să le mulţumesc pentru participarea în videoclip. Îmi cer scuze că a fost prea cald în locaţie şi v-aţi dezumflat până la final, dar noi tot vă iubim! Ofelia şi Eusebia sunt extraordinare, vi le recomand şi pentru alte activităţi amuzante.

#4 Dacă dragoste nu e, vă aduc eu, sunaţi-mă.

Cum vi se pare noul videoclip al Deliei?

 

 

LEAVE A REPLY