Locuri de muncă: Se câștigă 500 de lei pe tură! Experiența NU este necesară

0
110

job-part-time-in-ziar

Mai mulți angajatori britanici caută în această perioadă muncitori români capabili să lucreze în depozite din Anglia. Salariile sunt cuprinse între 1200 și 1500 de lire, echivalentul a 1400 – 1750 de euro.

Conform anunțului de aici, primele plecări sunt în data de 17 iulie 2016. Se caută personal disponibil să lucreze într-un mediu răcoros, cu temperaturi cuprinse între 0 și 2 grade Celsius, cu folosire echipamentului de protecție. Se lucrează în ture de zi și de noapte, plus ture de weekend.

Cei aleși vor ridica greutăți maxime de 20 de kilograme și se vor ocupa de pregătirea mărfurilor pentru livrare, încărcarea paleților/rafturilor metalice / lăzilor cu produse, organizarea produselor în depozit, distribuirea și aranjarea produselor pe categorii.

Contractul inițial are durata de trei luni, cu începere imediată. În funcție de performanța muncitorului, contractul poate deveni unul pe perioadă nedeterminată. Se lucrează 40 de ore pe săptămână, iar muncitorii au posibilitatea de a efectua ore suplimentare, pentru a câștiga mai mulți bani.

Concediul de odihnă numără 28 de zile pe an. Cazarea se face în camere duble (pentru prețul de 70 de lire de persoană) sau single (pentru 90 de lire de persoană).

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI (folosiți acest link și pentru a vă înscrie la aceste locuri de muncă).

92 de lire pe tura lucrată în depozit

Și un alt angajator caută muncitori pentru depozit, 50 la număr. Salarizarea la oră este cuprinsă între 7 și 8,25 lire, în funcție de performanțe, ture și departament. Se efectuează ture de 12 ore, fie între orele 6 și 18, fie între 18 și 6. La 6 luni după începerea contractului, se poate solicita o creștere de salariu.

Dacă muncitorul alege cazarea propusă de angajator, aceasta costă 65 de lire pe săptămână.

Experiența în lucrul în depozite nu este un criteriu eliminatoriu. Muncitorul trebuie să fie clinic sănătos și să aibă un cazier curat, fără antecedente.

Toate detaliile despre acest loc de muncă sunt explicate AICI (folosiți acest link și pentru a vă înscrie la aceste locuri de muncă).

sursa: greatnews.ro

LEAVE A REPLY