Becali nu vrea să îl vândă pe Chipciu

0
160

images

 

Gigi Becali dorește să îl vândă pe Chipciu abia în iarnă, atunci când nu va mai trebui să plătească procentele către Brașov în contul jucătorului. Acesta a fost transferat în 2011 de Steaua de la FC Brașov, bifând aproape 200 de partide și 30 de goluri în tricoul roș-albaștrilor.

De-a lungul timpului au existat mai multe oferte de transfer ale stelistului, însă Gigi Becali a refuzat să îl vândă. Ultima ofertă vine de la Anderlecht, din Belgia, care oferă 3 milioane de euro pentru mijlocaș, însă patronul Stelei este de neînduplecat.

Motivul ar fi acela că Steaua ar trebui să plătească către FC Brașov 25% din transferul jucătorului, ceea ce ar reprezenta 750.000 de euro, sumă considerată prea mare pentru patronul stelist. Acesta a încercat să răscumpere procentul jucătorului, însă brașovenii au refuzat.

Acest lucru nu este străin pentru patronul Stelei. Același lucru s-a întâmplat și cu fotbalistul Cristi Tănase care fusese cumpărat de FC Argeș, echipă ce avea un procent destul de mare din transferul jucătorului. În cele din urmă, Tănase a fost vândut în China pe 1 milion de euro, abia după ce procentele lui FC Argeș au „expirat” din contract, potrivit www.sport.ro

LEAVE A REPLY