ȘOCANT! Adevărul despre Moise Guran: Ce a găsit pe bancnota de 20 dolari!

3
10446

Moise Guran vrea o presa liberă, o presă în care să aibă loc toți jurnaliștii. Fie buni, fie mai putini buni! Toti avem un inceput, toti suntem inclinati sa credem anumite lucruri precum adevarul despre daci, cat de rea e Rusia sau cat de rau este capitalismul, dar mai ales sa discutam despre conspiratii si manipulari.

Jurnalistul prezinta adevarata fata a atentatelor de la 11 septembrie 2001. Oamenii au fost manipulati in tot acest timp. Adevarul se gaseste pe o bancnota de 20 de dolari. Oricine poate sa refaca acest experiment acasa si sa vada cu OCHII LUI ! Momentul este precedat de Gabriela Firea care ii dadea legatura colegului ei la acea vreme.

Poate Moise Guran ne va arata ceva la fel de interesant, pe viitor, si cu o bancnota romaneasca.

Dragi cititori, deontologia… deontologia.

3 COMMENTS

  1. Aici era slab si filorus, credea ca 11 septembrie a fost inside-job. Acum dupa cateva bloujob la companiile din SUA, Guran este filoamerican si are burta cat pepenii aia frumosi de dabuleni. El se pune in orice pozitie daca iese banul. Nu trebuie sa ne supere un om care face banii in genunchi….

  2. Guran o sa descopere curand ca si in Franta tot inside job a fost, sau la Colectiv. e ca si cum ai cere unui autist sa fie integrat in societate. E depasit sau e platit bani grei sa manpuleze. Fix

LEAVE A REPLY