Patriarhia Română condamnă atacul de la Nisa

0
128

646x404 (1)

Patriarhia Română a transmis un mesaj prin care condamnă atentatul terorist de la Nisa de Ziua Națională a Franței și îl consideră “înfiorător”.

“Biserica Ortodoxă Română respinge orice formă de violență și extremism care produce victime în rândul populației nevinovate și contribuie la instaurarea unui climat nefiresc de teamă, neîncredere și nesiguranță între oameni. În aceste momente grele, ne rugăm pentru odihna sufletelor celor uciși, însănătoșirea grabnică a celor răniți și ne exprimăm compasiunea și solidaritatea cu poporul francez din nou greu încercat”, a prezicat Patriarhia Română într-un comunicat predate către AGERPRES.

Atentatul de la Nisa a avut loc joi seară, atunci când un franco-tunisian a intrat în plin cu un camion într-o mulțime. Atacul s-a soldat cu 84 de morți și zeci de răniți, dintre care 18 sunt în stare de ‘urgență absolută’, potrivit unui nou bilanț al Guvernului, relatează Agenția Presei Franceze (AFP). Printre răniți se numără și doi cetățeni români stabiliți în Franța.

LEAVE A REPLY