Cioloș, reacție la ATENTATUL din Franța: Vieţile a zeci de oameni care celebrau libertatea, egalitatea, fraternitatea au fost secerate într-un act inuman

0
99

Primul-ministru Dacian Cioloş a arătat, vineri dimineaţa, că România este alături de poporul francez “încercat încă o dată de un atentat de o violenţă incalificabilă” şi a transmis condoleanţe familiilor îndoliate, scrie stiripesurse.ro.

“Franța este în lacrimi. La Nisa, bucuria sărbătorii Zilei Naționale s-a transformat în dramă. Viețile a zeci de oameni care celebrau libertatea, egalitatea, fraternitatea au fost secerate într-un act inuman. În aceste momente, România este alături de Franța, de poporul francez încercat încă o dată de un atentat de o violență incalificabilă. Doresc să transmit condoleanțe familiilor îndoliate și tărie tuturor celor care trec prin această grea cumpănă.
La France est en deuil. Je voudrais exprimer mes condoléances au peuple Français, aux familles affectées par cet acte de barbarie aveugle. Nous restons solidaires contre la haine et la violence”, a scris Cioloş, pe Facebook.

LEAVE A REPLY