Traian BASESCU: Cer public sa fiu AUDIAT legat de BICA, UDREA si fostul presedinte ANI!

0
102

traian_basescu_43872200

Fostul presedinte Traian Basescu a facut in aceasta seara o serie de declaratii cu privire la procesul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, in cadrul unei interventii telefonice intr-o emisiune TV, scrie bzi.ro.

Traian Basescu sustine vehement ca doreste sa fie audiat ca martor in procesul Alinei Bica, insa instantele refuza prezenta acestuia in sala de judecata. Mai mult de atat, fostul presedinte afirma ca va face publice mai multe informatii legate de dosarele instrumentate de DNA ale fostei sefe DIICOT, in cazul in care instanta va refuza in continuare audierea sa.

“As putea ca martor in procesului Alinei Bica sa spun mult mai multe decat v-as putea spune dvs. Mi se refuza dreptul de a fi martor in procesul Alinei Bica, ceea ce e foarte gresit. Va fi un moment in care voi incepe sa vorbesc public. Institutiile statului nu pot transforma statul intr-unul mafiot care dispune arestari dupa bunul plac. Vreau sa fiu martor in procesul doamnei Bica. Instanteie au refuzat si nu este corect. Cer public sa fiu audiat legat de Bica, Udrea si fostul presedinte ANI, in instanta.

Nu mi s-a comunicat de ce mi se refuza audierea. Sunt un om care nu suporta dreptatea. Trebuie sa vorbesc inainte ca acesti oameni sa fie condamnati. Nu mai pot ramane neutru legat de ceea ce se intampla cu cateva persoane. S-a depasit o limita de functionare a statului de drept si nu voi permite asta.”, a declarat fostul lider de stat, Traian Basescu.

LEAVE A REPLY