BĂTAIE într-un spital din Argeș! Mai multe persoane sunt GRAV RĂNITE!

0
92

spital 1

În urma unei bătăi între două familii de rromi din localitatea argeşeană Albeştii de Muscel, opt persoane au ajuns la spital cu fracturi și alte răni. Intervenţia poliţiştilor însoţiţi de mascaţi şi jandarmi a făcut ca scandalul să înceteze și numărul victimelor să nu crească, au declarat pentru news.ro surse judiciare.

Conform unor surse judiciare, scandalul a pornit de la relaţia dintre o tânără de 15 ani şi un bărbat în vârstă de 21 de ani. Rudele fetei, nemulţumite de relaţia acesteia cu bărbatul, au avut o altercaţie cu el, iar rudele bărbatului au sărit la bătaie.

În scurt timp, cele două familii au ajuns să se bată cu bâte şi alte obiecte contondente. Poliţiştii argeşeni au intervenit, împreună cu luptători de la Trupele Speciale şi cu jandarmi, pentru încetarea agresiunilor între cele două familii de romi. În urma scandalului, opt dintre cei implicaţi au suferit fracturi şi alte răni, fiind duşi la spital. Poliţiştii au deschis dosare penale pentru încăierare, au declarat sursele citate.

LEAVE A REPLY