ULTIMA ORA! Pasaportul DEVINE OBLIGATORIU pentru toti romanii care vor face asta

2
1498

pasaport obligatoriu

Ministerul norvegian al Justitiei si Securitatii Publice a anuntat extinderea, pana la 11 noiembrie (inclusiv), a masurii de control al persoanelor care intra in Regatul Norvegiei pe rutele de transport maritim dinspre Danemarca, Germania si Suedia.
“Pasaportul este singurul document de calatorie valabil la controlul trecerii frontierei norvegiene pentru intrarile pe rutele maritime, iar companiile maritime de transport de pasageri in Norvegia vor verifica existenta si valabilitatea pasaportului la momentul imbarcarii, avand instructiuni sa refuze imbarcarea oricarei persoane care nu se legitimeaza cu un pasaport valabil”, a precizat sursa citata.
MAE recomanda consultarea paginii de Internet www.mae.ro si reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia “Calatoreste in siguranta” (disponibila gratuit in “App Store” si “Google Play”), care ofera informatii, sfaturi de calatorie si posibilitatea de a fi alertati, in cazul in care apar situatii speciale, precum si serviciul de alerta prin SMS, aferent campaniei de informare “Un SMS iti poate salva viata!”.

sursa: bzi.ro.

2 COMMENTS

  1. Mi se pare corect sa pleci cu pasaport ! Eu nu stiu de ce deranjeaza !!!! In Thailanda,Malaysia,Singapore la intrarea in tara pe langa verificarea pasaportului ti se face fotografie si ti se iau amprente ! Va rog sa ma credeti ….nu m-a deranjat de loc …..este un semn de siguranta pentru poporul lor ! Asa ar trebui sa se procedeze pe toate aeroporturile din lume ,mai ales acum ! :(

LEAVE A REPLY