Alina Gorghiu, gata să renunţe la şefia PNL: Ce spune despre un posibil înlocuitor

0
226

alina-gorghiu-1280x832

Alina Gorghiu s-a pus singură într-o situația delicată. După ce a lăudat un primar liberal, aceasta a fost nevoită să răspundă la o întrebare legată de o posibile înlocuire a sa în fruntea PNL chiar de primarul lăudat.

„N-ar fi rău deloc să avem câte un Bolojan primar în fiecare oraș unde administrația ridică din umeri, când vine vorba de renovarea fațadelor pentru clădirile degradate. Iată că soluțiile există! Poate ia aminte și administrația bucureșteană”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook, alături de un link spre un articol despre soluțiile găsite de Primaria Oradea pentru a renova clădirile din centrul istoric.

Un orădean s-a grăbit să lase și un comentariu: „Nu ar fi rău nici un PNL sub conducerea lui Ilie Bolojan!” Copreședintele PNL a răspuns cu o apreciere generală, din care s-ar putea înțele că ar fi dispusă să predea ștafeta. „Sunt mulți colegi care ar putea conduce PNL foarte bine”, a scris Gorghiu.

Luni, 1 august, Vasile Blaga a anunțat că PNL va organiza congres în primăvara anului 2017. Cu această ocazie, va fi aleasă conducerea unică a noului PNL. Ilie Bolojan, actualul secretar general al PNL, este văzut ca posibil președinte al PNL.

sursa: stiripesurse.ro

LEAVE A REPLY